середу, 25 лютого 2015 р.

Ціни

Сьогодні була шокована цінами на продукти в магазинах. Якщо позавчора цукор був по 13.50, і, здавалося, що це вже занадто, то сьогодні він вже по 20.90, а то і більше в інших точках. Це вже, навіть, викликає не шок, а істеричний сміх. Якби не було так сумно... Олія - 25, а на ринку - 30 грн. Овочі, крупи, макаронні вироби, цукерки, печиво - дорожчає все! Як же виживати на пенсію трохи більшу  за тисячу гривень? Треба заплатити за комунальні, ліки, які теж страшно подорожчали. На продукти залишається мізерна сума. Зверніть увагу - про мясні продукти я і не згадую! Люди в магазинах вже не мовчать, а вголос клянуть уряд, політиків. Це що- змова проти народу? Як же допомагати армії? Уже не зможемо. І це продумано?

7 коментарів:

  1. да, ситуация очень пессимистичная. Сам имел возможность сегодня пройтись посмотреть :(

    ВідповістиВидалити
  2. Я уже и у тебя прочитала. Ужасно! Это какая-то экономическая диверсия.

    ВідповістиВидалити
  3. Сегодня Кузьменко на всех наорал, сказал цен не повышать, людям не паниковать, а местным органам власти устраивать ярмарки. Ну-ну, посмотрим, как Александрия бросится выполнять )) http://gre4ka.info/suspilstvo/16837-holova-kirovohradskoi-oda-pryhrozyv-spekuliantam-kryminalnoiu-vidpovidalnistiu-foto

    ВідповістиВидалити
  4. Ярмарки - это хорошо. Если настоящие ярмарки, а не такое, как было перед выборами - повод для пьянки участникам. А для людей - окозамилювання.

    ВідповістиВидалити
  5. та ярмарка, что была возле Ники, неплохо, как мне помнится. Мы тогда много всего домой купили. Доступно и вкусно

    ВідповістиВидалити
  6. Я была на этой ярмарке часа через полтора после начала и уже ничего не смогла купить.

    ВідповістиВидалити