понеділок, 16 травня 2016 р.

Салат на вечерю

Неймовірно смачний салат! Рукола, листя кучерявого салату, молодий часник - все своє, з городу. Лише помідори куплені.
Головне тут - заправка. Навчила її готувати дочка. Не знаю точних пропорцій, робила довільно, на свій смак - трохи меду, бальзамічного оцту (з Модени!), соєвого соусу, олії. Добре перемішати окремо в мисочці і полити салат. А легка абрикосова нотка - від чайної ложки соку зі свіжих абрикос (були заморожені цілими, непереробленими). На всю цю красоту і смакоту надихнуло мене прочитання книги Рут Рейчл "Чеснок и сапфиры". Рекомендую.
А! Ще забула - трохи сухариків добавила. Та й набір овочів може бути різним, що в кого є.


Немає коментарів:

Дописати коментар